Hama 84423 Ochelari 3D

Hama 84423 Ochelari 3D

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Descrierea produsului
Producator: Hama
Model: 84423


Descriere

Ochelari filtru color HAMA 84423

Ideali pentru toate filmele 3D, jocurile 3D si benzile desenate 3D folosind filtrul anaglif purpuriu/verde

Descoperiti o noua dimensiune a vizionarii la TV cu ochelarii 3D Hama. Cu avansarile recente in tehnonogia divertismentului acasa, s-au facut imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste calitatea vizionarii la TV impreuna cu dezvoltarea efectelor, care introduc utilizatorul la un nou nivel audio si vizual.

3D este unul din aceste efecte, care a revolutionat felul in care noi percepem imaginile de la TV, aducand in atentia noastra, noi profunzimi realiste, in propriile camere de zi, care ne atrag mai departe in ansamblul experientelor de divertisment.

Ochelarii 3D Hama inalta experienta 3D si permit o vizionare simpla, de inalta calitate folosind tehnologia activa pentru a detecta automat un semnal 3D, alternand jumatati de imagine prin intermediul receptorului incorporat, cu infrarosu. Odata detectata, acesta declanseaza un voltaj care trece prin lentilele LCD pentru a le intuneca sincronizat cu rata de improspatare a ecranului, prin urmare schimband perspectiva si creand efectul 3D.

Proiectati pentru a fi compatibili pentru practic toate televizoarele 3D, cu acesti ochelari cu filtru anaglif purpuriu/verde, veti avea posibilitatea de a viziona filme 3D, jocuri 3D, benzi desenate 3D si multe altele chiar la dumneavoastra acasa sau la cinema.



Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.